Sub privirile exigentului sau patron mijlocasul giulestean a marcat un gol de senzatie, asemanator celui reusit de Ilie Dumitrescu in meciul cu Argentina, de la Mondialul din ‘94, si a calificat Rapidul in sferturile de finala ale Cupei Romaniei.

Pentru "alb-visinii" n-a fost insa chiar o formalitate implinirea acestui deziderat, desi echipa olteana a fost, cu mici exceptii, ca si inexistenta in fata portii lui Coman. Giulestenii si-au facut singuri viata grea, irosind cu nonsalanta cateva mari oportunitati de a marca.

AUTORITAR

Trupa lui Razvan Lucescu a detinut controlul in permanenta. Rapidistilor le-a lipsit insa precizia in momentele cheie, Moldovan, in trei randuri, Zicu si Mazilu gresind executia finala. Pana in minutul 34, cand Badoi l-a executat pe Bornescu direct din lovitura libera, sut-centrare care a trecut peste intreaga aparare a Universitatii si pe deasupra unui portar uluit.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.