Extrem de suparat pe atitudinea jucatorilor, Vasile Turcu a aruncat bomba. Actionarul spune ca se gindeste sa se retraga daca echipa nu se califica in primavara europeana. Investitorul il face praf pe Galamaz, cel care a gresit la gol.

Eliminarea din Cupa Romaniei nu i-a cazut prea bine lui Vasile Turcu. Extrem de suparat, actionarul a parasit tribuna oficiala cu citeva minute nainte de finalul jocului. Pe seara, oficialul dinamovist a aruncat bomba: "Sint dezamagit. Am ajuns si eu la concluzia lui Gigi Becali. Baietii astia nu vor bani. Sint unii care nu au valoare de Dinamo. Aici ma refer la Galamaz, pe care l-a vrut Andone. El l-a adus si ne-a lasat cu el pe cap. Vad ca eu scot bani din buzunar si apoi sufar pe la oficiala. Ma doare sa o spun, dar ma gindesc ca, in cazul in care nu vom realiza celelalte doua obiective care ne-au ramas, o sa ma retrag. Imi iau bilet in tribuna si stau linistit".

Patronul de la Romconstruct spune ca asteapta sa vada rezultatele pina in iarna. "Sper sa ne calificam in primavara europeana si sa ne pastram avansul de 11 puncte, altfel o sa reflectez daca merita sa mai continui. Nu sint vorbe spuse la suparare, ci doar constatari pe care le-am fa- cut dupa acest meci", a declarat actionarul pe un ton stins. La final, l-a laudat pe Ionel Ganea: "S-a vazut ca s-a zbatut si a pus osul". In seara trecuta, el s-a intilnit cu Cristi Borcea pentru a stabili amenda pentru jucatori.

MIRCEA REDNIC: "Sint deranjat de atitudine. Sint jucatori care nu mi-au fost recunoscatori. I-am ajutat, iar cind am avut nevoie de ei m-au dezamagit. Pe unii o sa-i trimit la Dinamo II"

Savulescu e optimist

Dragos Savulescu spune ca eliminarea nu e o tragedie: "Normal ca nu sint bucuros, dar nici nu fac o tragedie. Sa ne gindim ca eram angajati pe trei fronturi, campionat, cupe europene si Cupa Romaniei. Asta era si ordinea importantei". Actionarul crede ca acum echipa va avea mai mult timp sa se concentreze pe competitiile care conteaza: "Echipa e intr-o pasa proasta, dar e greu sa lupti pe trei fronturi. Tot raul spre bine".

"Eliminare rusinoasa!"

Presedintele CA era destul de afectat de infringerea din Cupa Romaniei: "Este o eliminare rusinoasa. Acum se vede ca jocul slab de la Cluj nu a fost un accident. Conducerea tehnica si jucatorii au reusit sa rateze un obiectiv foarte important, Cupa Romaniei". Nicolae Badea considera ca victoria gorjenilor este meritata: "Au cistigat pe merit, pe fondul apatiei jucatorilor nostri".

Ganea critica si el

La sfirsitul partidei, nici un dinamovist nu a vrut sa faca declaratii, fotbalistii antrenati de Mircea Rednic urcindu-se grabiti in autocar. Singurul care a plecat separat a fost Ionel Ganea. De altfel, nici veteranul ciinilor nu a vrut sa vorbeasca, trimitind ziaristii sa ia interviuri de la colegii lui: "Ce, numai eu sint la Dinamo?! Mai vorbiti si cu altii", a sunat replica Ganezului. Din cauza ca este suspendat pentru meciul de simbata cu Otelul Galati, fotbalistul va pleca la Fagaras, acolo unde vrea sa se linisteasca pentru a lua o hotarire in legatura cu viitorul sau in Stefan cel Mare. Inainte de asta, virful a comentat despre pasa proasta in care pare sa se afle echipa. "Este in totalitate vina celor din conducere si a antrenorului. Ei sint responsabilii", a declarat fotbalistul la stirile

Batuti de propriul jucator

Fotbalistul care a reusit sa inscrie golul eliminarii ciinilor din Cupa Romaniei este chiar jucatorul lui Dinamo. Ilie Iordache a fost adus in Stefan cel Mare de la Universitatea Craiova in vara anului 2005, in pachetul din care mai faceau parte Cosmin Moti, Mihaita Plesan, Mariko Daouda si Adnan Guso. Din pacate pentru atacant, acesta nu a evoluat nici un minut pentru echipa mare, fiind exilat la echipa a doua. In pauza competitionala a acestui sezon a fost imprumutat pentru un an la Tirgu-Jiu.

N-a fost ofsaid la golul anulat!

Dinamo s-a trezit dupa primirea golului si a presat, sperind sa duca meciul la penalty-uri. In minutul 118, Ganea a primit o pasa excelenta si a marcat la coltul scurt, pe linga Dossey. Asistentul Stanescu a ridicat insa fanionul si golul a fost anulat. Reluarile au demonstrat ca decizia acestuia a fost eronata, atacantul nefiind in afara jocului in momentul pasei.

ILIE IORDACHE: "Am driblat, m-am gindit sa trag, si uite ca am avut si un pic de noroc si am reusit sa marchez. Poate pe viitor o sa ma reintorc la Dinamo. Imi pare bine ca acum ma regreta. As reveni oricind, pentru ca este visul meu. Imi pare rau pentru ei, dar noi trebuia sa invingem. N-as juca la Steaua sau la Rapid"

EUGEN NEAGOE (antrenor Pandurii): "Speram in calificare, pentru ca de-aia am venit aici. E o victorie fara dubii, pentru ca am avut ocazii mai mari, mai clare si mai multe decit ei. Trebuie sa raminem cu picioarele pe pamint"


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.