Dupa ce a fost eliminata anul trecut de Petrolul in optimi, Dinamo a capotat iar in aceeasi faza a Cupei. Sa nu cumva sa credem insa ca cei de la Pandurii au realizat meciul vietii. Pur si simplu, ciinii au facut cea mai proasta partida a sezonului

Cunoastem cu totii cliseul cu extazul si agonia. Cam asa e Dinamo anul acesta. 13 victorii consecutive, recorduri care stateau sa cada, fericire si liniste, pe care doar Ganea o mai perturba din cind in cind. Un joc care mergea ceas, adversari care tremurau si care nu mai aveau nici puterea sa mai acuze arbitrajele sau ghinioanele.

Si acum, cealalta fata. Prima repriza. Doar o ratare mare a lui Niculescu. In rest, nimic! Absolut nimic. In a doua repriza, in schimb, s-au intimplat multe. Primul care a iesit in evidenta a fost Danciulescu. Cap pe linga din cinci metri, reluare cu spatele de la aceeasi distanta, si bomboana, de si mai aproape, cea mai proasta executie din cariera.

Sa nu aveti impresia ca a fost singurul. Cristea e regele indolentei, Stefan Radu, ca fundas stinga, nu poate sa atraga atentia Romei, ci cel mult a impresarilor din Uzbekistan, Niculescu s-a incurcat cu toata lumea, Mihut a demonstrat ca permisiile in Belgia ar trebui suprimate, iar Ze Kalanga... surse din cadrul clubului spun ca ar fi jucat ieri. Greu de verificat informat ia asta. Asa ca mai bine nu o publicam.

Si acum, sa trecem la Tames. Combativ, muncitor, determinat, bun pasator. Cam asa suna caracterizarea lui. Pe site-ul clubului, la ce va gindeati? Ieri, a fost catastrofal. Cu el conducator de joc, e de mirare ca Dinamo si-a creat ocazii. Am uitat pe cineva? A, da, Galamaz. A comis-o si el, doar o data. La gol! Si acum ceva despre invingatori. Disciplinati, cuminti, inestetici, seci pe alocuri. N-au jucat cine stie ce, dar e meritul lor pina la urma.

MARIN CONDESCU (presedinte Pandurii): "Am cistigat in special datorita faptului ca am acceptat sa jucam la Bucuresti. De aceea, baietii au evoluat fara presiune, si au reusit sa faca un joc bun, chiar daca am menajat citiva jucatori pentru meciul de la Vaslui"

Condescu era fericit si cu 0-0

Presedintele gorjenilor a stat pe toata durata partidei in picioare, minutul 90 prinzindu-l extrem de fericit. Chiar daca urmau inca doua reprize de prelungiri, Marin Condescu a tinut sa bata palma de bucurie cu Adnan Guso, semn ca deja era multumit de scor.

Artimon: "Doamne ajuta!"

In momentul in care a fost informat de ziaristi de faptul ca Dinamo a fost eliminata de Pandurii, tehnicianul Politehnicii Timisoara, Alin Artimon a reactionat bucuros: "Doamne ajuta!!". Prin eliminarea ciinilor, banatenii au scapat de un adversar puternic in lupta pentru cucerirea trofeului. Finala se va juca chiar la Timisoara.

Al doilea esec fara Borcea

Actionarul dinamovist nu a fost prezent nici ieri pe stadion. Directorul executiv al ciinilor este la a doua partida consecutiva la care lipseste, dupa ce nu a fost nici la jocul cu CFR Cluj. Daca atunci cind George Copos nu vine la meciuri, Rapid invinge, in Stefan cel Mare, Cristi Borcea este un fel de talisman pentru formatia condusa de Mircea Rednic.

S-a rupt Pulhac

Pe linga infringere, Mircea Rednic a avut un nou motiv de suparare, dupa ce l-a pierdut si pe Cristi Pulhac in vederea meciului cu Otelul Galati, de la finalul saptaminii. Din cite se pare, fundasul stinga a suferit o entorsa la glezna, in locul lui pe banda stinga fiind reprofilat Stefan Radu. Tehnicianul dinamovist nu l-a avut la dispozitie pe Cosmin Pascovici, fotbalistul fiind invoit, pentru ca fiul sau va suferi o noua operatie pe creier.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.