Gheorghe Mustata, seful galeriei caruia Gigi Becali ii plateste transportul la meciuri, zice ca nu va protesta impotriva vanzarii lui Neaga. Suporterii din fractiunea "Vacarm", care nu e sponsorizata de patronul Stelei, injura de zor conducerea clubului.

Patronul Stelei, Gigi Becali, a intrat in conflict deschis cu suporterii stelisti dupa ce l-a vandut pe idolul tribunei, Adrian Neaga, si a declarat ca nu il intereseaza parerea suporterilor. Desi fanii sunt indarjiti impotriva conducerii din Ghencea, Gigi pare a se bucura cel putin de sprijinul galeriei de la peluza intai a stadionului din Ghencea, pentru care patronul sponsorizeaza toate actiunile.

Mai mult, liderul galeriei, Gheorghe Mustata, a facut deplasarea la Valencia chiar in avionul inchiriat de Gigi Becali. "Nu vom initia nici un protest, vom incuraja echipa, care are un meci foarte greu cu Valencia. In galerie o sa vedeti o coregrafie", a declarat Mustata. Cu toate acestea, multi suporteri stelisti planuiesc o serie de actiuni prin care sa protesteze fata de politica dusa de conducere. "Parerea mea e ca la meciul cu Valencia sa strigam "Rusine, rusine sa va fie" si "Rica Neaga"!", propune un suporter pe site-ul "fcsteaua.ro".

Alti fani sunt de parere ca spectatorii prezenti la meciul cu Valencia sa aiba coli de hartie pe care sa fie tiparite numele lui Neaga si numarul 25, purtat pe tricou de atacant. Daca peluza intai este influentata de banii lui Gigi, peluza Sud este locul unde se strang suporterii din fractiunea "Vacarm", care se autofinanteaza, nedepinzand de banii latifundiarului din Pipera. Este de asteptat ca acestia sa protesteze impotriva conducerii, mai ales ca, in urma cu trei luni, s-au aflat in conflict deschis cu Gigi Becali dupa ce, la un meci Steaua-FC Brasov, l-au huiduit in permanenta pe mijlocasul Nicolae Dica.

Scapat de sub influenta lui Becali, Adrian Neaga si-a ironizat fostul patron la plecarea spre Coreea. "Becali nici nu stie cati ani am. Sunt nascut pe 4 iunie 1979 si nu am 27 de ani, ci 25 si nu mai aveam noua luni de contract cu Steaua, ci un an si jumatate plus inca doi ani semnati in alb", a spus atacantul care a dezvaluit ca, in urma cu un an, Gigi Becali a vrut sa-l vanda colegului sau de la Steaua, Marian Aliuta! Gigi Becali a vrut sa scape de mine. Acum un an de zile vroia sa ma vanda lui Aliuta pe 200.000 de dolari. Daca nu vroiam sa plec nu plecam? Cine se antrena cu mine pe la copii si juniori? Cred ca asta ma pastea, am fost la tineret si acum doi ani", a spus Neaga.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.