Marian Iancu si Constantin Iacov s-au acuzat reciproc de derularea sau de tentativa de derulare a unor sume care au driblat impozitele la stat

Presedintele ANAF, Sebastian Bodu, nu a reusit sa recupereze datoriile de la cluburile de fotbal, ajunse intre timp la aproape 60 de milioane de euro, dar promite un marcaj strins la transferurile externe. Intre timp, presedintii au trecut la delatiuni. Invitat telefonic la emisiunea "Fanatik" de pe OTV, Marian Iancu (foto)a declarat ca presedintele de la FC National i-a cerut bani negri pentru transferul unor jucatori.

"Mi-ai cerut bani negri, iar eu am refuzat. Din aceasta cauza nu i-am luat pe Srhoj, Abiodun si Herea", a spus presedintele de la Poli Timisoara, care probabil stie ce vorbeste daca este cercetat pentru spalare de bani si apartenenta la un grup de crima organizata in dosarul RAFO. Mai mult, el a adaugat ca poate proba acuzatiile cu trei-patru martori, invitind practic DNA la o noua ancheta.

Mita pentru Mitica?

In replica, presedintele Nationalului, Constantin Iacov, i-a amintit de cercetarile penale incepute deja pentru un milion de dolari disparut printr-un off-shore din Cipru in transferul lui McKain la Timisoara, tranzactie derulata pe vremea lui Gino Iorgulescu. El l-a intrebat ironic daca martorii sai nu sint cumva cei de la Directia de cercetari penale, aluzie la faptul ca presedintele timisorenilor a fost arestat in trecut.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.