Portarul formatiei AC Fiorentina, Bogdan Lobont, a fost operat, ieri, la degetul mic de la mana dreapta, iar perioada in care va fi indisponibil este de aproximativ sase saptamani.

Internationalul roman nu a evoluat in niciun meci pentru echipa sa de club, in acest sezon, titularul postului de portar la Fiorentina fiind Sebastian Frey. Din cauza faptului ca nu evolueaza la Fiorentina, Lobont a ratat ultimele doua convocari la echipa nationala a Romaniei, pentru meciul cu Belarus, din preliminariile Euro-2008, castigat cu scorul de 3-1, dar si pentru partida amicala cu Spania, ce va avea loc la 15 noiembrie, pe stadionul "Ramon de Carranza" din Cadiz.

Bogdan Lobont se va putea antrena in continuare, alaturi de coechipierii sai de la formatia "viola", insa va putea apara din nou abia peste sase saptamani, dupa ce a suferit o fractura la deget in timpul unei sedinte de pregatire efectuate sambata.

AC Fiorentina a pierdut ultima partida disputata in Serie A, cu scorul de 1-3, pe Stadio Olimpico, in fata formatiei lui Cristian Chivu, AS Roma. Fundasul roman a fost desemnat unul dintre cei mai buni jucatori de pe teren, primind din partea site-urilor de specialitate note cuprinse intre 6 si 6,5. De cealalta parte, coechipierul lui Lobont de la Fiorentina, Adrian Mutu, a fost cotat drept cel mai slab jucator al partidei, primind note cuprinse intre 4,5 si 5,5 din partea publicatiilor italiene. De altfel, toata lumea a fost surprinsa de evolutia modesta a atacantului roman, care pana la meciul cu AS Roma a contribuit din plin la victoriile Fiorentinei.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.