Cinic. Finantatorul din Ghencea a declarat la emisiunea "Fanatik Show" ca a ras de s-a prapadit urmarind-o la lucru pe Steaua, care n-a avut nicio jumatate de ocazie in jocul cu Ceahlaul

Paharul nu s-a umplut pe stadion! Ci in Pipera, confortabil in fata televizorului! Finantatorul a avut excese de ras, sesizand o lipsa totala de respect fata de fotbal la unii dintre jucatori. Bineinteles ca principalul vizat a fost Nicolae Dica. "Cand vine mingea la el, face o figura, da o pasa la misto, are prea mare talent. El trebuie sa dea doar cu varful bocancului, e mai tare ca Maradona. Ce-i mai trebuie lui?", tuna Becali.

Finantatorul a continuat pe un ton si mai aspru, spunand: "Dica? Ce probleme mai are? I-am marit salariul! I l-am facut 150.000! Mai are probleme Dica sa alerge prea tare? De ce sa oboseasca baiatul? Joaca numai din talente! E prea mare valoare de jucator ca sa mai alerge", spunea suparat Becali.

Spune ca nu mai plateste lenea

Enervat la culme pe toata echipa, Gigi Becali s-a hotarat sa nu mai mareasca salariile jucatorilor asa cum promisese in urma cu cateva luni. "Daca ei nu au nevoie de bani, ce sa le fac eu? Am promis ca le maresc considerabil salariile, dar dupa ce-am vazut ca au jucat in meciul cu Ceahlaul, nu mai maresc nimic. Daca sunt multumiti cu ce au, atunci sa fie sanatosi", a declarat Becali.

Pista Ganea

Becali n-a ascuns faptul ca e interesat si de serviciile lui Ionel Ganea, despre care crede ca e un baiat de treaba.

De asemenea, el a precizat ca in iarna vor mai veni 5-6 jucatori la Steaua cu care sa schimbe actuala fata a echipei. "Poate il luam pe Ganea, despre care stiu ca e un baiat cuminte si nu face probleme la echipa. O sa revina Mirel Radoi, Iacob si Cristocea si sa vedeti ce-o sa stea vedetele pe bara. Imi este frica sa nu pierdem locul doi, pentru ca Rapidul vine tare din urma", a incheiat Becali.

CEAHLAUL 0-0 STEAUA

Spectatori: 11.000.
CEAHLAUL: Prisaca - Nohai, Forminte, Avadanei, Vasaie - Nemtanu, Simic, T. Serban (83 Rusmir), Ivasca (74 M. Ilie), Arm. Karamian (86 Stajic) - Doicaru.
STEAUA: Cernea - St. Stancu (60 G. Coman), D. Goian, Ghionea, P. Marin - Nicolita, Paraschiv, Ov. Petre (68 V. Badea), Oprita - N. Dica, Thereau.
Omul meciului: Cernea.
Cartonase galbene: Ivasca, Nemteanu / P. Marin, N. Dica.
Arbitri: Bratu - Szekely, Sovre.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.