Turneul Campioanelor incepe azi, la Madrid, iar locul copiilor de mingi a fost luat de top-modele barbati, de virsta jucatoarelor

Cele mai bune opt jucatoare ale lumii incep de astazi, la Madrid, ultimul mare concurs de tenis al anului, un soi de al cincilea Grand Slam al anului, in varianta concentrata. Este o premiera pentru capitala Spaniei organizarea Turneului Campioanelor, asa cum o premiera reprezinta pentru circuitul feminin inlocuirea copiilor de mici cu top-modele masculine. Este, in fapt, varianta inversa a Mastersului masculin organizat luna trecuta de capitala Spaniei si in care pentru al doilea an consecutiv au fost folosite modele feminine pe post de copii de mingi, in ciuda protestelor Ministe-rului Muncii de la Madrid.

Tenis de noapte cu Groove Armada

Pentru turneul care incepe astazi au fost selectionati 18 adolescenti de diverse nationalitati (cubanezi, brazilieni, venezuelani, finlandezi, suedezi, argentinieni, columbieni, dar si spanioli), carora o ultima consiliere profesionista le-a fost oferita de rusoaica Svetlana Kuznetova (nr. 4 WTA).

Pentru prima oara in istoria de peste trei decenii a acestei competitii, pe tabloul principal nu este prezenta vreo americanca, dar organizatorii au facut eforturi pentru a transforma totul intr-un spectacol, in cadrul caruia ziua este rezervata tenisului, iar noaptea - distractiei. Protagonisti ai spectacolelor nocturne vor fi DJ Darren Emerson si grupul house Groove Armada, care vor concerta joi si vineri la Politecnica de Madrid.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.