Formatia antrenata de Razvan Lucescu a vrut sa-i demonstreze patronului ca e mai bine sa stea acasa, si a nimicit echipa lui Petre Grigoras, la Galati, trecand ca un tanc peste formatia aflata inaintea partidei pe locul trei in campionat. Rapidul a ajuns pe podium, in urma rivalilor de la Dinamo si Steaua, dupa ce a inregistrat cea mai categorica victorie din acest sezon, 7-0 cu Otelul.

Jucatorii Rapidului s-au gandit ca propriii suporteri merita si spectacol, nu numai egaluri reusite la limita. Iar cei care n-au fost pe stadionul Otelul, sa-i vada la lucru, au putut urmari partida pe sticla televizoarelor. si au avut parte de surprize si premiere: Ianis Zicu a marcat din nou pentru alb-visinii, cate un gol in fiecare repriza; Nicolae Grigore, dupa o partida buna, a reusit al doilea gol in acest sezon, dupa cel care a adus un punct in partida cu Steaua; Mazilu a inscris primele sale doua goluri pentru "feroviari"; Buga a marcat din nou dupa deplasarea din Israel, dand semne ca a revenit la forma din sezonul trecut; iar Badoi l-a executat pe Vatca din lovitura libera, imitandu-l pe brazilianul Juninho Pernambucano.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.