Adversara Stelei in Grupa E a Ligii Campionilor, Olympique Lyon, a suferit, sambata, prima infrangere din toate competitiile in care este angrenata. In meciul contand pentru etapa a 10-a din campionatul Frantei, Lyon a pierdut cu 1-0, in deplasare, la Rennes, formatie pregatita acum cativa ani de Ladislau Boloni. Echipa gazda a reusit, astfel, sa opreasca seria victoriilor lui Olympique, care avea noua succese consecutive in campionat. Rennes a reusit sa marcheze la singurul sut pe spatiul portii, prin Mbia, in minutul 13. Dupa ce a inceput partida fara trei titulari de baza, Carew, Malouda si Tiago, antrenorul lyonezilor, Gerard Houlier, i-a introdus, in repriza secunda, fara rezultat insa pe tabela de marcaj. Vedeta campioanei Frantei, brazilianul Juninho Pernambucano, si-a lasat echipa in zece jucatori, in minutul 75, cind a fost eliminat.

Antrenorul lui Lyon a fost dezamagit de primul insucces al formatiei sale. "Am avut un sfarsit de prima repriza bun si o a doua repriza excelenta, dar norocul nu a fost de partea noastra. Portarul lor a prins o zi de gratie. Au gestionat foarte bine contraatacul. Aceasta infrangere ne lasa un gust amar", a declarat Houlier. In ciuda infrangerii, Lyon pastreaza un considerabil avans, de 11 puncte, in fruntea clasamentului, in fata principalilor urmaritori, Olympique Marseille.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.