Elvetianul Roger Federer si-a asigurat locul in semifinalele Turneului Campionilor de la Huston (SUA), dupa ce a reusit sa-l invinga in meciul doi al Grupei Rosii pe australianul Lleyton Hewitt in doar doua seturi (6-3, 6-4). In lupta cu jucatorul de la antipozi pentru un loc in careul de asi a intrat spaniolul Carlos Moya care a trecut cu un scor identic de argentinianul Gaston Gaudio - eliminat deja din competitie. In Grupa Albastra, locul intai este ocupat de rusul Marat Safin si americanul Andy Roddick.

Tot in aceasta perioada, in Ucraina se desfasoara turneul de la Dnepropetrovsk ale carui premii sunt in valoare totala de 125.000 de dolari. Romanul Andrei Pavel, cap de serie numarul unu al turneului si beneficiar al unui wild-card, s-a calificat in sferturile de finala dupa ce l-a invins, in turul doi, cu scorul de 6-3, 6-3, pe italianul Davide Sanguinetti si va juca ,n faza urmatoare a competitiei cu americanul Kevin Kim, care a trecut, cu scorul de 6-4, 3-6, 6-0, de compatriotul sau Jeff Salzenstein. In timp ce Razvan Sabau, tot cap de serie numarul unu, dar la Concursul challenger de la Puebla (Mexic), s-a calificat, in sferturile de finala ale turneului dotat cu premii in valoare totala de 25.000 de dolari.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.