Mircea Sandu a suspendat aplicarea dispozitiilor referitoare la depunctare, astfel ca ros-albastrii nu vor mai putea fi sanctionati din cauza declaratiilor patronului

Bine ancorat in Europa la nivelul echipelor de club, fotbalul romanesc isi traieste ultimele luni de boemie din punctul de vedere al legislatiei care ii reglementeaza activitatile. Sigur, teatrul meschinariilor nu va da faliment dupa reconfigurarea granitelor in care se vor misca actorii din fotbal, fiind putin probabil ca personaje precum Gigi Becali sau Cristi Borcea sa nu mai apeleze la linsajul verbal ca arma impotriva adversarilor. Ramine de vazut cit de departe vor putea fi tinuti acestia de miezul fenomenului fotbalistic, pentru ca in momentul de fata FRF nu pare sa detina mijloace eficiente de a-i potoli. Mai mult, trimbitata posibila depunctare a Stelei s-a transformat intr-un mare bluf, Mircea Sandu anuntind ieri ca in cadrul FRF s-a decis suspendarea aplicarii dispozitiilor referitoare la depunctare.

Se redeschid portile stadioanelor

Inflamati peste masura de declaratiile lui Gigi Becali, considerate xenofobe, la adresa lui CFR Cluj ("Ar fi culmea sa ma fure o echipa ungureasca pe Ghencea! Ar fi de risul curcilor. O echipa ungureasca sa fure cu arbitri una romaneasca suta la suta ar insemna ultima lasitate si lipsa de demnitate umana la care s-ar putea preta un arbitru") si cele calomnioase la adresa arbitrului Sorin Corpodean ("un hot, un tilhar, care a luat bani ca sa ne dezavantajeze"), oficialii FRF s-au calmat chiar prea mult si au abrogat masurile dure, reintorcindu-se la cele boante.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.