Inaintea partidei de duminica, contra minerilor de la Jiul, patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, spera ca echipa sa sa se descurce mai bine pe teren decit a facut-o el in ceea ce priveste strategia de transferuri. Resemnat, olteanul afirma ca nici nu mai vrea sa auda de jucatori de la echipa din Petrosani. Apetrei, Fritea si Badoiu sint petrosanenii care au dat dureri de cap Stiintei.

Faptul ca Stiinta s-a fript cu juca torii adusi pe filiera Jiul a fost remarcat joi de patronul juvetilor, Adrian Mititelu: "Ne-au vindut vreo trei. Unul s-a lasat de fotbal, altul nu mai joaca deloc si unul e la Timisoara, de pe urma caruia ne judecam pentru bani. Ne-au fentat cei de la Jiul". Astfel, primul la care a facut referire olteanul este, cu siguranta, Gabriel Apetrei, achizitionat vara trecuta. Nici nu-si imaginau juvetii cit aveau sa patimeasca de pe urma atacantului!

La numai citeva zile dupa ce semnase contractul, Apetrei a sarbatorit evenimentul si a baut mult, chiar in cantonament, alaturi de alti petrecareti. A urmat un scandal de proportii soldat cu sase luni suspendare pentru jucator si 100.000 de dolari gaura in buget pentru craioveni, costul transferului. Suparat, Apetrei si-a luat jucariile si a plecat din Banie pe usa din dos cu directia Otelul. La pachet cu el, la Craiova, a mai ajuns inca un "miner", Razvan Fritea.

Spre deosebire de primul, mijlocasul nu s-a regasit in sticlele de vin, dar problema este ca nu se mai regaseste de mai multe luni nici pe gazon. Cauza? O accidentare stupida la genunchi. In fine, lista celor care "l-au fentat" pe Mititelu este completata de Alexandru Badoiu. Fost la Craiova, fundasul a ajuns la Jiul si de aici la Timisoara pentru 600.000 de euro. Juvetii sustin ca li se cuvin o patrime din suma, numai ca Jiul nu.

STEFAN STOICA (antrenor Craiova):" Chiar daca nu ocupa o pozitie buna in clasament, Jiul ramine un adversar artagos. Noi mergem sa jucam si sint sigur ca vom da totul pe teren."

Decor hibernal

Oficialii Jiului se confrunta cu probleme legate de suprafata de joc in perspectiva partidei cu Craiova din cauza zapezii care s-a asternut deja pe teren. "Sintem pregatiti, dar ne rugam sa nu mai ninga, pentru ca terenul este deja moale", a marturisit directorul sportiv al Jiului, George Boboc. Tehnicianul minerilor, Marin Tudorache, a mutat antrenamentul de ieri pe un teren alaturat pentru a proteja gazonul stadionului Municipal din Petrosani.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.