Dupa un rezultat de egalitate obtinut in meciul cu PSG, Rapid a remizat si in Israel, scor 2-2, contra celor de la Hapoel Tel Aviv. La aterizarea in Israel, Razvan Lucescu a spus ca ar fi fericit si cu un punct in intalnirea cu Hapoel Tel Aviv. Giulestenii s-au instalat inca din start in jumatatea de teren a gazdelor si au fost foarte aproape de gol in minutul 10, cand Maldarasanu a sutat in portarul gazdelor. In faza imediat urmatoare, Ogbonna a marcat pentru israelieni, dupa un contraatac scoala. Rapidistii nu au acuzat socul si au restabilit egalitatea dupa doar patru minute.

Rada a patruns curajos in careu, i-a pasat lui Viorel Moldovan, care a indeplinit o simpla formalitate. Dar fundasii visiniilor au prins o zi foarte proasta, ceea ce a permis gazdelor sa revina din nou in avantaj pe tabela. Badir a scapat din marcajul lui Sapunaru si a marcat cu capul dupa o lovitura de colt. Chiar daca rapidistii au avut o posesie mai buna a balonului, ocaziile mai mari au fost de partea celor de la Hapoel, care mai puteau inscrie o data prin Barda, insa mingea sutata de acesta a trecut la o palma de bara portii lui Coman. La pauza, antrenorul gazdelor, Itzhak Shum, a scos de pe teren un mijlocas si a introdus un fundas, cu intentia clara de a pastra avantajul, dar, la zece minute de la reluare, Buga a restabilit egalarea, in urma unei excelente a lui Lazar.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.