Cosmin Olaroiu a declarat, miercuri, ca este pacat ca Steaua a pierdut intr-o astfel de maniera meciul cu Real Madrid, din grupa E a Ligii Campionilor, dar s-a aratat multumit de faptul ca echipa sa a oferit o alta imagine decit cea din meciul de la Bucuresti

"Nu sint multe lucruri de spus dupa un astfel de meci, dar cred ca am oferit o alta imagine fata de meciul de la Bucuresti. Am fost mult mai ofesnivi, am stapinit jocul in prima repriza, in care am avut multe ocazii, dar am pierdut din cauza unei greseli. Jucatorii mei au facut un meci bun si merita numai felicitari. Nu are importanta cine este vinovat la faza golului. Acum, trebuie sa ne concentram asupra calificarii in Cupa UEFA", a spus Olaroiu.

Tehnicianul Stelei a mentionat ca Banel Nicolita, autorul autogolului din meciul cu Real Madrid, a fost extrem de afectat dupa meci. "Nicolita era foarte afectat la vestiare, dar el este un tinar jucator de care noi avem nevoie. Coechipierii trebuie sa-l ajute sa uite acest meci", a spus antrenorul.

Cosmin Olaroiu s-a aratat impresionat de atmosfera de pe stadionul Santiago Bernabeu, unde au fost prezenti peste 15.000 de romani. "Suporterii au fost fantastici, chiar si pentru cei de la Real Madrid a fost o surpriza. S-a dovedit inca o data ca Steaua este o echipa iubita. Dar, in aceasta seara a fost multa nesansa, pentru ca jucatorii mei au intrat cu mai mult curaj si determinare. Am jucat la victorie, asa cum jucam intotdeauna", a spus Olaroiu.

Olaroiu a comentat, de asemenea, speculatiile privind portarul ce va fi adus la Steaua. "S-a vorbit de Marek Cech, de la Liberec, dar acesta nu ar putea juca pentru noi in cupele europene, deci nu se pune problema. Este adevarat ca am primit un sms de la un impresar cu numele a patru portari, insa daca asta inseamna a propune jucatori, inseamna ca nu sint eu pus la punct cu aceste lucruri. Vom vedea in iarna ce masuri vom lua. Cornel Cernea are o sansa si normal ca exista presiune la nivelul acesta", a spus antrenorul echipei Steaua.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.