Mihai Stoica va cauta intariri

Imediat dupa terminarea partidei cu Real Madrid, Mihai Stoica (centru, inconjurat de fanii romani din Madrid) va merge in America de Sud, acolo unde va incerca sa cumpere citiva fotbalisti meniti sa aduca un plus de valoare trupei lui Olaroiu.

Tinta lui principala se pare ca este un portar, cel mai probabil din Brazilia, dar nici Columbia sau Argentina n-or sa fie ocolite. Suma de care dispune Mihai Stoica se pare ca este cifrata undeva in jurul a 2,5 milioane de euro, bani proveniti din calificarea Stelei in grupele Champions League. Posturile care mai sint vizate, pentru a fi acoperite, sint si cele de fundas stinga si mijlocas defensiv.

Pentru ultimul post, Mihai Stoica va cauta un fotbalist care sa poata face bine si faza ofensiva, o alta cerinta fiind capacitatea de a-si putea depasi adversarul prin dribling. Totusi, se pare ca portarul este primul post pe care Steaua incearca sa si-l asigure, plecarea lui Carlos fiind iminenta.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.