Gruparea de pe Bega a anuntat ieri ca renunta sa-i mai transfere pe Srhoj si Abiodun, oficialii timisoreni motivand ca se tem de represaliile unor conducatori din FRF, care nu sunt de acord cu aceasta tranzactie.

Poli a incercat sa-i transfere pe cei doi jucatori care sustin ca intelegerea lor cu FC National a expirat la 1 iulie 2006. Srhoj si Abiodun au fost declarati liberi de contract la 3 octombrie, dar gruparea bancara a contestat decizia, sustinand ca acestora li s-au prelungit automat contractele, pana in anul 2007. Cazul a ajuns la Curtea de Arbitraj pentru Fotbal, care urmeaza sa ia o hotarare definitiva.

"Am luat act ca intentia noastra de a-i legitima pe cei doi intra in contradictie cu interesele unor conducatori ai FRF. Unii dintre acestia s-ar fi exprimat ca jucatorii s-ar fi putut transfera oriunde, mai putin la Poli Timisoara. O teama cumplita ne-a determinat sa renuntam la intentia de a-i legitima, cunoscand efectele devastatoare ale unui astfel de demers impotriva unor potentanti ai FRF", se precizeaza intr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului timisorean.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.