Vedetele autohtone iau cu asalt stadionul Santiago Bernabeu. De ce? In nici un caz pentru concerte sau alte show-uri. Ieri seara, mondenii mioritici au tinut pumnii stelistilor in dificila confruntare pe care acestia au avut-o cu echipa "galacticilor". Din inedita galerie au facut parte si celebrii Serban Huidu si Mihai Gainusa. Cei doi discuta despre fotbal aproape in fiecare dimineata la Kiss FM. Gainusa este fan declarat Steaua, asa ca, alaturi de Huidu, colegul sau de "carcoteli", a fost pe "Bernabeu" pentru asustine echipa favorita in crucialul retur cu Real.

Cei doi nu au mers singuri, ci au fost insotiti de o adevarata galerie formata din 10 norocosi castigatori ai unui concurs ce s-a desfasurat in cadrul matinalului de la Kiss FM. Un alt suporter al Stelei este vedeta Antenei 1, Dan Negru, cunoscut si el drept un microbist inrait. El nu a facut singur deplasarea in Spania, ci a fost insotit de cativa prieteni. Prezentatorul emisiunii "Ziua Judecatii", fan infocat al Stelei, dar si al formatiei din orasul natal, Poli Timisoara, merge cu regularitate la meciuri, fie ca sunt in tara, fie in strainatate.

Pentru a-si sustine echipa favorita, el s-a invoit de la serviciu si si-a reprogramat emisiunea pentru astazi. "M-am gandit in toate felurile sa gasesc o solutie sa pot merge sa vad meciul live, la Madrid, ca nu stiu de cate ori va mai juca Steaua pe "Bernabeu" si pana la urma mi-am luat inima in dinti si am rugat conducerea Antenei sa imi permita sa aman emisiunea cu o zi, sa-mi vad visul cu ochii", a declarat vedeta.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.