Stelist de mic, chelnerul si-a luat liber pentru a nu-i urmari pe ros-albastri dintre mese. Oricum, fotbalistii Realului nu lasa bacsis

Gheorghe Hagi nu este ultimul roman de pe Santiago Bernabeu. Desi cistiga mai putin de 2.000 de euro pe luna, Cristian Rozoleanu vine la stadion mai des decit galacticii Realului, carora le cunoaste toate gusturile. Culinare. In urma cu doi ani, Cristi a venit in Spania la munca, asemeni milioanelor de romani atrasi de mirajul capsunelor iberice, fara sa-i treaca prin cap ca va ajunge pe Bernabeu inaintea Stelei si chiar inaintea presedintelui Ramon Calderon, "hermano de sangre" cu Gigi Becali. Dupa un an cit a servit la mesele ibericilor, Cristi si-a depus CV-ul la Real Madrid. Si a fost acceptat chelner la restaurantul galacticilor, situat la peluza impunatoarei arene. "In timpul meciurilor, accesul clientilor este interzis. Aici se vind bilete VIP, fiecare inchiriaza cite o masa si vede meciul. Consumatia este gratuita", spune Cristi, care in acest timp isi serveste clientii microbisti.

Asemenea stelistilor, vinatori de tricouri ale lui Ronaldo si compania in meciul direct de la Bucuresti, intilnirea cu vedetele Realului a fost memorabila. "Chiar in prima zi, l-am servit pe David Beckham, idolul meu. Am avut multe emotii la inceput, dar cu timpul m-am obisnuit. I-am avut la masa si pe Ronaldo, si pe Roberto Carlos, dar inca nu pe Ramon Calderon. L-am prins putin insa pe Florentino Perez (n.r. - fostul presedinte al Realului, de care se leaga marile transferuri), care a venit aici si ne-a dat insigne", isi aminteste Cristi.

Desi au salarii fabuloase, jucatorii Realului nu prea lasa bacsis. "Ei nici nu prea platesc. De obicei sint invitati aici de oficialii clubului. Pe vremea lui Florentino Perez veneau foarte des aici. Acum nu prea mai vin de cind cu Ramon Calderon, care a schimbat mai toti oamenii de la club", adauga romanul.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.