Pe linga antrenor, au mai cazut si alte capete, cel al presedintelui executiv Dan Petrescu, dar si cel al vicepres edintelui Ioan Marginean. Singurul dintre cei demisi care a vorbit despre cele inti mplate a fost fostul presedinte. "Am plecat de la Ceahla ul din doua motive. Primul este sanatatea si al doilea este ca nu prea mergea treaba. Din cite stiu eu, Moldovan a fost demis pentru rezultatele slabe. Din discutiile avute cu domnul Gheorghe Stefan am inteles ca vrea un antrenor cu mina forte la echipa", a spus Dan Petrescu.

Contactat, Ion Moldovan nu a vrut sa comenteze ce s-a intimplat. O alta veste de la clubul moldovean a venit tot de la Gheorghe Stefan: "Eu sint primarul orasului Piatra Neamt si echipa nu ma mai intereseaza, vreau sa renunt la Ceahlaul".

Cine vine?

Primul in topul lui Pinalti este Florin Marin, care, conform unor surse de sub Pietricica, are cele mai mari sanse sa devina principal al Ceahlaului. Un alt nume vehiculat este cel al lui Aurel Sunda, care a declarat ca ar spune da unei propuneri de la nemteni: "Eu sint dispus sa negociem, mai ales ca in prezent sint liber de contract. Pentru mine, echipele de provincie au fost mereu o provocare".