Bernabeu va fi in mare parte romanesc la ora meciului

In Spania se pare ca sint nu mai putin de 400.000 de romani. Dintre acestia, aproximativ 14.000, vor fi prezenti in tribunele stadionului Santiago Bernabeu asta-seara. Deja oficialii madrileni au intrat in panica, pentru ca galeria Stelei va fi cea mai mare a unei echipei care a jucat vreodata pe legendara arena. Suportul de care se vor bucura ros-albastrii l-a pus pe ginduri chiar si pe Capello, italianul manifestindu-si nedumerirea.

Chiar ieri, la ora prinzului, romanii erau in fata stadionului (foto), cumparind bilete de la bisnitarii spanioli, cei care vind si cu 100 de euro un bilet, care costa cu citeva zile in urma doar 5 euro. Marti au sosit din Romania si sase avioane pline ochi cu suporteri, in cursul zilei de azi fiind asteptate si citeva autocare.

Deja in centrul Madridului se vorbeste romaneste la fel de mult ca si spaniola, motiv de enervare evidenta a locuitorilor capitalei spaniole. Clubul din cartierul Chamartin nu trebuie insa sa se plinga, mai multe grupuri de romani efectuind turul stadionului, tur ce se incheie cu o vizita in magazinul oficial al Realului, de unde nimeni n-a plecat cu mina goala, tricourile cu Robinho fiind cele mai cerute.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.