Delegatia giulestenilor a plecat aseara la Tel Aviv, in vederea jocului pe care Rapid il va sustine maine impotriva celor de la Hapoel. Partida, care va incepe la ora 18.30, va conta pentru etapa a doua a grupei G din Cupa UEFA. Rapidistii, care in primul meci al grupei au remizat, 0-0, pe teren propriu, contra francezilor de la PSG, au nevoie de o victorie pentru a aborda in liniste urmatorul meci, in Giulesti, contra Mladei Boleslav. La ultimul meci de campionat, pierdut de Hapoel in fata lui Maccabi Tel Aviv, (3-1), a asistat si Cristian Petre, antrenorul secund al "visiniilor".

Acesta a sesizat fragilitatea apararii israelienilor si o considera pe Hapoel inferioara lui Beitar Ierusalim, echipa eliminata de Dinamo in tururile preliminare ale Cupei UEFA. "Principalul" Rapidului, Razvan Lucescu, subliniaza necesitatea obtineri victoriei in partida de maine. "Trebuie sa privim foarte serios fiecare meci din aceasta grupa si sa nu incepem sa facem calcule. Partida cu Hapoel este importanta pentru noi, mergem sa ne facem jocul si sa obtinem trei puncte. Cred in capacitatea echipei de a obtine victoria", a declarat Lucescu jr.

De asemenea, si jucatorii giulesteni considera vitala castigarea celor trei puncte. "Mergem sa batem!", afirma, cu tarie, capitanul Vasile Maftei. "Nu ne permitem pasi gresiti, trebuie sa venim cu trei puncte de la Tel Aviv", spune si fundasul Ionut Rada. Singurii jucatori indisponibili ai Rapidului pentru meciul cu formatia israeliana sunt Romeo Stancu si fundasul Marius Constantin. Acesta din urma nu s-a refacut complet in urma unei rupturi musculare si a ramas la Bucuresti pentru a se antrena la baza Pro Rapid.

Pleaca Razvan, vine Ienei?

Iata ca situatia antrenorului Razvan Lucescu in Grant ramane incerta. Acest lucru este reflectat si de afirmatiile sale, dar nu numai… Prezent la la emisiunea "Fanatik Show", de pe OTV, Lucescu jr. a sustinut ca are, in continuare, la Rapid, acelasi contract semnat acum doi ani si jumatate. "Deocamdata sunt sub contract cu Rapidul pana in vara anului urmator. Este aceeasi intelegere pe care am semnat-o in vara lui 2004. Prefer sa astept schimbarile de contract ale jucatorilor pana sa semnez un nou angajament. In acest moment nu banii reprezinta preocuparea mea", a marturisit antrenorul giulestenilor. Razvan se declara nemultumit si de masura luata de conducere, aceea de a bloca primele jucatorilor pana ce echipa va ajunge macar pe locul trei in campionat.

Astfel, conform unor surse apropiate lui George Copos, patronul Rapidului intentioneaza sa-l inlocuiasca pe actualul antrenor al echipei de langa Podul Grant, mutare preconizata a se materializa in aceasta iarna. Cel mai probabil succesor al lui Razvan Lucescu pare a fi Emerich Ienei. Pentru a evita conflictele cu jucatorii in momentul debarcarii lui Razvan, Copos are de gand sa-si achite toate restantele financiare catre acestia, scaopand astfel de eticheta de "zgarcit". Informatia este pastrata in secret pentru a nu influenta negativ parcursul echipei in campionat si in Cupa UEFA.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.