Atacantul echipei Poli Iasi, Ionut Balba, le-a marturisit ziaristilor de la cotidianul "Ieseanul", deghizati in scouteri veniti de la Timisoara, ca jucatorii echipei din Copou au primit cate 2.000 de euro din partea echipei Dinamo, pentru egalul reusit in meciul cu Steaua (1-1), fapt ce se pedepseste conform Codului etic al FRF.

Fotbalistul Iasiului a cazut in capcana jurnalistilor si a divulgat mai multe secrete din vestiarul echipei din Copou: "Dupa meciul cu Steaua, am luat 100 de milioane cash. A dat Dinamo 2.000 de euro, a mai dat si clubul, si inca unul din oras, nu stiu cine". El a dezvaluit si ca in editia trecuta de campionat, echipa ieseana a primit bani din partea Stelei pentru rezultatul bun obtinut in meciul cu Dinamo. "Anul trecut am luat 1.000 de euro de la Steaua pentru egalul cu Dinamo", a declarat fotbalistul.

El a marturisit si faptul ca este platit la negru, avind in realitate un salariu mai mare decit cel trecut in acte: "Iau 70.000 de dolari pe an, dar ceilalti colegi nu stiu. In contract am trecut 50.000".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.