Campionii au parasit ieri, la ora 16:00, Rom

Ora 14:45. Autocarul cu fanionul Stelei agatat de oglinda retrovizoare parcheaza in fata Aeroportului Henri Coanda. Primul care isi face aparitia in lumina camerelor de filmat este omul numarul unu al clubului din Ghencea in acest moment, Valeriu Argaseala. Este urmat de cel care va purta banderola pe Santiago Bernabeu, Sorin Paraschiv, si de ceilalt i stelisti.

Toti arata impecabil. Imbracati in costumele de prezentare de culoare neagra, cu stema clubului in piept si cu cravate ros-albastre, isi iau bagajele si pornesc in mare graba spre locul de imbarcare. Ignora cu nonsalanta ziaristii adunati ciorchine in fata aerogarii, pentru a culege ultimele impresii inaintea marelui duel de miine, desi nu sint in silenzio stampa.

Dica este cel mai detasat dintre toti, zimbeste, da autografe, face poze cu lucratorii aeroportului. Ghionea, la polul opus, incruntat, se grabeste spre ghi- seul unde se verifica pasapoartele. Este imitat de Nicolita, Badea, Ovidiu Petre si ceilalti, toti la fel de crispati. Sau poate concentrati. Bostina iese din tipare si il avertizeaza, in gluma, pe capitanul sau sa nu depaseasca linia galbena si sa astepte civilizat la rind.

Para ii raspunde cu zimbetul pe buze: "Tigrule, nu ma lasi deloc", si se conformeaza. Carlos si Thereau scapa repede de formalitati, treci nd pe la ghiseul destinat cala- torilor cu cetatenie europeana. Au plecat. Mihai Stoica ii asteapta deja la Madrid. Dupa jumatate de ora apare si antrenorul Cosmin Olaroiu, la bordul masinii sale de teren.

E la fel de elegant, preocupat si grabit, ca si elevii sai. Isi face loc printre jurnalistii naivi, care au asteptat in zadar o declarat ie si dispare in terminalul avionului cu destinatia Madrid.

Stelistul Chivu

Capitanul nationalei, Cristi Chivu, spune ca va tine cu Steaua in meciul contra Realului, pentru ca este roman. "Eu sper ca Steaua sa obtina un rezultat bun, pentru ca are nevoie de puncte", a declarat jucatorul Romei. Acesta s-a referit si la momentul de dupa jocul tur, cind stelistii au solicitat schimbul de tricouri cu galacticii: "Nu cred ca a fost o rusine atunci cind stelistii le-au cerut tricourile celor de la Real".

Cu casa inchisa

Meciul de miine se va disputa cu casa inchisa, conform anuntului de pe site-ul oficial al clubului madrilen. Pretul tichetelor pentru suporterii obisnuiti sint situate intre 15 si 70 de euro, dar, la negru, un bilet a ajuns sa coste de zece ori mai mult. Se estimeaza ca stelistii vor fi incurajati de peste 10.000 de romani din Spania.

Surpriza Nesu

Mihaita Nesu, ar putea fi surpriza lui Olaroiu pe Santiago Bernabeu. Fundasul, care nu a mai jucat de la partida cu Iasiul, in care a suferit o accidentare, ar putea face parte din prima echipa a Stelei contra Realului. In schimb, Klemi Saban, care a suferit o intindere, in partida din Cupa, contra Forexului, nu a facut deplasarea.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.