Indisponibili. Mirel Radoi, Victoras Iacob, Vasilica Cristocea, Klemi Saban si Mihaita Nesu nu fac parte din delegatia oficiala

Ieri seara, Steaua a ajuns la Madrid si s-a cazat la hotelul Intercontinental. Cinci jucatori au ramas la Bucuresti pentru a urma un program suplimentar de pregatire supervizati de unul dintre doctorii italieni ai clinicii Isokinetik din Bologna. Chiar daca s-a facut multe speculatii cum ca Mirel Radoi, capitanul Stelei, va fi apt pentru a reveni in meciul de miercuri seara, de pe stadionul Santiago Bernabeu, antrenorul Cosmin Olaroiu a preferat sa nu riste nimic.

Acesta este motivul pentru care Cristocea, Saban si Nesu au fost lasati, de asemenea, la Bucuresti in vederea recuperarii complete. Dupa infrangerile de pe propriul teren cu Lyon (0-3) si Real (1-4), obiectivul campioanei Romaniei in grupa E s-a schimbat: Steaua urmareste sa nu piarda acasa cu Dinamo Kiev pentru a merge la primavara in Cupa UEFA. Programul de pregatire al Stelei la Madrid incepe in aceasta seara, la ora 20.00 (ora Romaniei) cu antrenamentul oficial.

Gica Popescu este fidel Barcelonei

Fostul capitan al Barcei a sosit in Spania in urma cu doua zile, dar s-a oprit mai intai la Palma de Mallorca. Gica Popescu si sotia sa detin mai multe proprietati imobiliare in aceasta regiune. Popescu este un fan fidel al echipei din Catalunia, asa ca va ajunge maine la Barcelona pentru a fi prezent pe Nou Camp, la meciul Barcelona - Chelsea. El va fi insotit de cativa parteneri de afaceri spanioli, dar si de antrenorul Bulgariei, Hristo Stoicikov. Gica Popescu va reveni miercuri in tara, fara escala la Madrid pentru meciul Real - Steaua.

Trei lei si jumatate pentru un tur de stadion

"Santiago Bernabeu" este una dintre cele mai mari arene europene. A fost inaugurat in 14 decembrie 1947, chiar de legendarul presedinte care i-a imprumutat numele. Grandiosul stadion, cu o capacitate de 80.354 de locuri, poate fi vizitat de oricine plateste o taxa de 9 euro (aproximativ 3,5 RON).

Sala trofeelor este impresionanta. In cei 104 ani de existenta, Real Madrid a castigat 9 Cupe ale Campionilor Europeni, doua Cupe UEFA, o Supercupa europeana si trei Cupe Intercontinentale. La acestea se adauga 29 de titluri de campiona a Spaniei si 17 trofee in calitate de castigatoare a Cupei Spaniei. In aproximativ o ora si jumatate, vizitatorii sunt introdusi in istoria fabuloasa a clubului de doi ghizi. Nu raman nevizitate nici vestiarele, zona tunelului sau restaurantul la care jucatorii mananca zilnic.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.