Conducerea administrativa a clubului HCM Constanta a luat masuri drastice in urma prestatiei echipei de handbal masculin in Liga Campionilor. Dupa cum se stie, acum opt zile, constantenii au fost ridiculizati in Danemarca, fiind invisi la Gudme, de echipa locala, cu 33-17. In urma acestui esec usturator, toti jucatorii echipei vor primi pentru luna octombrie un salariu de 7,5 milioane de lei vechi, reprezentand salariul mediu pe economie. De asemenea, jucatorul sarb Dusko Milinovici a fost exclus din lot, reprosandu-i-se comportamentul necorespunzator.

Directorul general al clubului, Ali Nurhan, a fost categoric in privinta masurilor hotarate. "Am stabilit salarii egale cu ale oamenilor care vin sa-i incurajeze, sa vada si jucatorii cum traiesc cei de care isi bat joc, suporterii. Apoi, pentru sezonul urmator, vom schimba total optica recrutarilor. Vom renunta la aria sarba si ne vom orienta spre jucatori din Germania, Danemarca si Suedia", a declarat Nurhan. In urma infrangerii categorice din fata danezilor, HCM Constanta a pierdut orice sansa de a depasi faza grupelor Ligii Campionilor. Singurul obiectiv ramas acum este continuarea parcursului european in Cupa Cupelor, prin ocuparea locului 3 in grupa.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.