Luna si scandalul. Asa merg lucrurile in campionatul romanesc. Dupa scenele de groaza de la derbyul Dinamo - Steaua, urmate de alte violente, tot la un meci al "cainilor", dar cu rivalii din Giulesti, si fanii din provincie au intrat in hora.

La partida din etapa trecuta, in Dealul Copoului, un grup de 30 de sustinatori ai Rapidului au fost atacati dupa meci, in drum spre gara, de ieseni. Unul dintre suporterii "visiniilor" a avut nevoie de interventia Salvarii. Asta in ciuda faptului ca liderul galeriei giulestene, Gigi Corsicanu, este bun prieten cu omologul sau de la Poli. De altfel, moldovenii au fost avertizati ca li se pregateste ceva, daca fac deplasarea la Bucuresti, pentru meciul cu Dinamo.

Maltratati in doua randuri

Iesenii care au asistat de pe stadion la partida de sambata seara au trebuit mai intai sa suporte o infrangere rusionoasa a jucatorilor lui Ionut Popa. Apoi, in lungul si tristul drum spre casa, au facut o escala fortata la Afumati. Cele doua autobuze au fost atacate cu pietre si oprite de cinci turisme.

Geamurile si capetele sparte au umplut peisajul. A urmat o descindere in forta, moldovenii fiind din nou agresati. Ei sustin ca vinovati sunt ultrasii rapidisti, nominalizandu-l chiar pe Gigi Corsicanu. Acesta a negat implicarea, spunand ca asocierea numelui sau in acest scandal se datoreaza faptului ca locuieste chiar in apropierea locului unde s-a petrecut incidentul. Trei ieseni au ajuns la Spitalul din Urziceni, dar cu leziuni usoare. Dupa interventia Jandarmeriei, fanii lui Poli si-au continuat apoi drumul spre Iasi cu trenul.