Ros-albastrii sunt sustinuti de unde se asteptau mai putin. Mircea Rednic si jucatorii din Giulesti au spus ca nu li se pare corect ca fotbalistilorsa le fie luate puncte pentru declaratiile conducatorilor
Dupa amanarea luarii unei decizii in "cazul Gigi Becali", judecat joi de catre Comisia de disciplina a FRF si care, conform ultimelor modificari de regulament ar duce la depunctarea Stelei, in apararea clubului din Ghencea au sarit chiar marii rivali din campionat. "Steaua nu merita sa fie depunctata si nici nu-mi doresc acest lucru, pentru ca nu ar fi corect", a reactionat ieri Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo.

"Nu e normal sa depunctezi o echipa, persoanele care au gresit sa fie pedepsite, sa plateasca, sa fie suspendate, dar sa nu sufere echipa. De altfel, nu-mi convine nici cand, in urma unor incidente cu suporterii, suntem obligati sa jucam cu stadionul gol", si-a motivat tehnicianul dinamovist punctul de vedere. Acelasi sprijin oarecum neasteptat a venit si din Giulesti.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.