Demis de FC Arges inainte de finalul sezonului trecut, Cartu a semnat, la sfarsitul lunii iunie, un contract cu Poli Timisoara. Obiectivul antrenorului era de a-i duce pe banateni in cupele europene. Dar, dupa infrangerea de la Targu Jiu, Cartu si-a prezentat demisia din cauza problemelor medicale. "Sorinaccio" a stat pe banca Politehnicii timp de 12 etape, perioada in care a obtinut cinci victorii, patru egaluri si trei infrangeri. Retras momentan de pe scena fotbalistica, Cartu spune ca este foarte greu pentru echipele din provincie sa lupte pentru titlu din cauza ca sunt impiedicate de catre forurile superioare.

"Starea de influenta pe care o are provincia este diferita de cea exercitata de Bucuresti. in fotbalul romanesc apar ierahii influentate. Altele sunt judecatile pentru cei din provincie si altele pentru Bucuresti. Sa nu uitam ca forurile de decizie sunt in Bucuresti", a spus antrenorul, care nu doreste sa mai antreneze pana la iarna. "Doctorii mi-au spus ca am oscilatii de tensiune, cred ca din cauza stresului. O sa fac niste investigatii amanuntite, pentru a vedea exact cum sta treaba. Oricum, pana la iarna nu ma gandesc sa preiau vreo echipa. Dar si atunci trebuie sa fie o oferta care intr-adevar sa ma intereseze", a mentionat Cartu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.