In urma cu citiva ani, Steaua primea, cu prilejul sarbatorilor de iarna, felicitari de la clubul Real Madrid, prilej pentru Gigi Becali de a da o fuga pe la televiziuni pentru a se fali cu relatiile sale internationale.

Felicitari de protocol

Bucuria latifundiarului a durat doar citeva ore pentru ca oficialii de la Dinamo au anuntat ca si ei au fost felicitati de clubul spaniol, iar Dinel Staicu, pe atunci staroste la Craiova, s-a laudat ca a primit si poster cu galacticii. La dineul oficial care a precedat partida cu Real din Liga Campionilor, Gigi Becali a facut un adevarat circ, incheiat cu oferirea lui Mirel Radoi si cu o ceremonie grotesca in care au fost implicate dulceata si fratia de cruce.

Badea, mai prieten cu Calderon

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a anuntat ca s-a facut frate de singe cu presedintele madrilenilor, Ramon Caldeorn. Becali a mimat ca

l-a taiat la mina pe Calderon, apoi a facut acelasi gest, simulind ca se taie la mina, dupa care cei doi si-au unit palmele spre satisfactia patronului Stelei care a declarat: "De acum inainte, ne curge acelasi singe in vene".