Oficialul dinamovist a declarat ca accepta invitatia facuta de „fratele de cruce al sefului din Ghencea“.

In urma cu citiva ani, Steaua primea, cu prilejul sarbatorilor de iarna, felicitari de la clubul Real Madrid, prilej pentru Gigi Becali de a da o fuga pe la televiziuni pentru a se fali cu relatiile sale internationale.

Felicitari de protocol

Bucuria latifundiarului a durat doar citeva ore pentru ca oficialii de la Dinamo au anuntat ca si ei au fost felicitati de clubul spaniol, iar Dinel Staicu, pe atunci staroste la Craiova, s-a laudat ca a primit si poster cu galacticii. La dineul oficial care a precedat partida cu Real din Liga Campionilor, Gigi Becali a facut un adevarat circ, incheiat cu oferirea lui Mirel Radoi si cu o ceremonie grotesca in care au fost implicate dulceata si fratia de cruce.

Badea, mai prieten cu Calderon

Patronul ros-albastrilor, Gigi Becali, a anuntat ca s-a facut frate de singe cu presedintele madrilenilor, Ramon Caldeorn. Becali a mimat ca

l-a taiat la mina pe Calderon, apoi a facut acelasi gest, simulind ca se taie la mina, dupa care cei doi si-au unit palmele spre satisfactia patronului Stelei care a declarat: "De acum inainte, ne curge acelasi singe in vene".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.