Dinamo are cea mai buna linie de clasament de pe continent Parcursul senzational pe care Dinamo l-a reusit in campionat i-a adus pe ciini in prim-planul Europei
Si din punct de vedere al clasamentului care s-ar putea intocmi la nivelul competitiilor de pe continent. Astfel, alb-rosiii sint aproape singura echipa neinvinsa, exceptie facind doar Glentoran Belfast. De notat ca in Romania s-au jucat 12 etape, in timp ce liderul din Irlanda de Nord a cistigat doar cinci partide pina acum.

In clubul echipelor neinvinse din Europa, Dinamo mai are ca parteneri pe Lyon, Inter sau pe Dinamo Kiev, depasind cu mult formatii de calibru ca Real Madrid, Chelsea, Bayern Munchen sau AC Milan. Daca se pun la socoteala si rezultatele din cupele europene, diferenta creste in favoarea ciinilor, doar "masina de fotba" Lyon putind sa tina, cit de cit, pasul cu trupa lui Mircea Rednic. Cei din Stefan cel Mare au inregistrat doar un rezultat de egalitate, la returul cu Beitar Ierusalim, in rest, bifind numai victorii.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.