In absenta prelungirii contractului, gruparea madrilena l-ar putea ceda pe mijlocasul englez la pret redus in perioada de mercato din iarna, pentru a nu fi in situatia de a-l lasa sa plece gratis la vara

David Beckham si Real Madrid sunt la un pas de divort. Sarit din schema de antrenorul Fabio Capello, care nu-i gaseste un loc in primii unsprezece, englezul nu e deloc incantat sa ramana pe "Santiago Bernabeu". La randul sau, clubul madrilen pare dispus sa-l vanda la pret "promotional" inca din aceasta iarna pentru a nu risca sa-l cedeze gratis in vara.

NOSTALGIC

Zilele trecute, Beckham a pus paie pe foc declarand ca ii este foarte dor de vremurile petrecute la Manchester United si ca jucatorii Realului nu sunt destul de uniti. "Am prieteni - Ronaldo, Roberto Carlos, Salgado - dar nu suntem foarte mult timp impreuna. In cei 15 ani petrecuti la Manchester, in fiecare zi, la fiecare meci, indiferent daca pierdeam sau castigam eram mereu alaturi unii de altii". Raspunsul madrilenilor n-a intarziat sa apara, chiar daca nu oficial. "Credem ca Beckham si-a exprimat destul de clar sentimentele", a spus un reprezentant al clubului spaniol. Contractul englezului cu Real Madrid expira in vara anului viitor.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.