Pe adresa FRF a ajuns o instiintare din partea UEFA in care se spunea ca tara noastra are sanse mari sa organizeze finala Cupei UEFA din 2010 sau 2011, datorita dosarului foarte bun trimis catre forul fotbalistic european. Ionut Lupescu, directorul general al FRF, a scos, insa, la iveala un "fleac semnificativ". "Avem mari sanse sa organizam finala daca actuala conducere la UEFA este realeasa la alegeri", a dezvaluit Lupescu. Adica FRF il va vota pe Johansson, iar in cazul in care acesta nu castiga alegerile, ne-am putea lua adio de la ultimul act al Cupei UEFA, pentru ca noul presedinte s-ar putea razbuna.

Politica dusa de o Federatie de fotbal la un moment dat poate fi chiar mai importanta decat evolutia nationalei respectivei tari pe teren. Am simtit asta pe propria piele in campania de calificare la Euro 2004, cand Romania a fost furata de fata de arbitri precum Valentin Ivanov, Lubos Michel si Urs Meier. S-a spus atunci ca a fost vorba despre razbunarea presedintelui FIFA, Joseph Blatter, care nu a putut ierta faptul ca Mircea Sandu il sustinuse la alegeri pe Lennart Johansson. Istoria se poate repeta, dar acum miza este alta. Federatia Romana de Fotbal a fost anuntata de UEFA, al carui presedinte este Johansson, ca are sanse mari de a organiza Finala Cupei UEFA din 2010 sau 2011, pentru ca dosarul alcatuit de Mircea Sandu si colaboratorii sai este foarte bun. Ionut Lupescu a anuntat, insa, ca nu trebuie deja sa sarbatorim.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.