Parcursul fara greseala de pana acum al dinamovistilor i-a facut pe conducatorii clubului sa se gandeasca tot mai serios la participarea echipei in grupele viitoarei editii a Ligii Campionilor. Atentionati si de rezultatele Stelei de pana acum din cea mai galonata competitie intercluburi din Europa, bosii "cainilor" vor sa-si ia masuri pentru a nu fi din start o victima sigura. "Avem un lot valoros, dar cu siguranta vom mai transfera jucatori, pentru ca acum am sesizat si noi, urmarind-o pe Steaua, ce inseamna de fapt sa evoluezi in Champions League. Avem timp pentru asta si la iarna, dar si la vara", a spus Cristi Borcea, directorul executiv al ros-albilor.

"Oricum, cel care va decide cine vine si cine pleaca va fi Mircea Rednic. El are libertate totala sa stabileasca lotul, pentru ca este si cel care raspunde pentru rezultate. in plus, avem incredere deplina in Mircea Rednic, pentru ca ne-a demonstrat pana acum ca se pricepe la fotbal", a spus si Vasile Turcu, unul dintre actionarii clubului.

Daca Dinamo are cel mai bun atac din tara, iar linia de mijloc si defensiva au dat si ele satisfactie, in schimb Rednic nu pare a fi gasit solutia pentru postul de portar. Neozeelandezul Glen Moss nu a impresionat deloc pana acum, iar Florin Matache a alternat prestatiile bune cu cele slabe. in aceste conditii, doar Vladimir Gaev a parut o solutie viabila, chiar daca si bielorusul a mai gafat. Cum insa contractul acestuia din urma expira la iarna, Rednic se gandeste deja la viitor.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.