Fostul presedinte executiv al clubului Rapid, Dinu Gheorghe, a fost numit in aceeasi functie la gruparea FC Brasov, din al doilea esalon al campionatului Romaniei

Viitorul presedinte al formatiei brasovene va prelua in mod oficial clubul din data de 1 decembrie, iar pana atunci, Dinu Gheorghe va trebui sa faca o evaluare a situatiei clubului. De asemenea, oficialul, inpreuna cu Ioan Niculae vor purta mai multe discutii pentru a stabili tot ceea ce trebuie facut pentru ca echipa de sub Tampa sa revina cat mai repede posibil pe prima scena a fotbalului romanesc.

"Pentru noi este de departe cea mai buna solutie. Dinu Gheorghe este un profesionist suta la suta, care poate ridica clubul. Contractul sau va fi valabil doi ani, dar se poate prelungi", a afirmat patronul gruparii brasovene.

Ioan Niculae a mai precizat ca obiectivul echipei sale va ramane deocamdata acelasi si ca nu vor fi mari schimbari odata cu venirea lui Dinu Gheorghe la Brasov. "Acum, dansul evalueaza clubul, sa vedem cum stam, iar dupa aceea va fi prezentat oficial. Oricum, numirea sa nu va aduce schimbari in organigrama clubului. De exemplu, cu antrenorul Gabi Stan se cunoaste de 30 de ani si nu vor fi probleme de colaborare. Obiectivul nostru nu s-a schimbat, acum incercam sa construim", a precizat Niculae.

Dinu Gheorghe, care a demisionat la inceputul lunii octombrie din functia de presedinte executiv al FC Rapid, il va inlocui la FC Brasov pe Marian Georgescu, acesta renuntand duminica la postul pe care il ocupa de un an din motive personale.

In acest moment, dupa 12 etape jucate in Seria I a Ligii II, FC Brasov ocupa locul 10, cu 16 puncte, iar antrenorul echipei este Gabi Stan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.