Giovanni Becali a fost afectat de faptul ca i s-a suspendat licenta de impresar cam in aceeasi masura cat l-ar supara ca ploua afara. Ioan Becali isi vede in continuare de treaba si nu mai iese in fata, astfel ca nimeni nu il mai intreaba "de sanatate".

Giovanni Becali a disparut, treptat, din "viata publica". Fostul presedinte dinamovist mai apare din cand in cand in tribunele stadionului din Soseaua Stefan cel Mare, amestecat printre oficialii "cainilor". Pana si suporterii l-au mai iertat pentru "raul" pe care este acuzat ca i l-a facut lui Dinamo, vocile care ii cer sa nu mai calce in "Groapa" fiind din ce in ce mai razlete. Iesind din atentia mass-media, Giovanni a ales cea mai potrivita tactica pentru evita consecintele pedepsei dictate impotriva sa de FRF, care i-a suspendat licenta de impresar dupa neregularitatile gasite in cazul transferului lui Florin Bratu. Ioan Becali isi desfasoara, in continuare, activitatea de agent, dovada fiind implicarea sa in problema prelungirii contractului lui Cristi Chivu.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.