"Nu mai am nimic de facut aici. Este o situatie nedreapta, am primit patru goluri de la Real Madrid, dar trebuie sa ne uitam si la numele adversarului. Vreau sa plec. Nu numai din cauza acestei situatii, desi ea a cantarit mult in decizia mea. Nu merit asa ceva, dupa tot ce am facut pentru club", a spus Carlos, adaugand ca nu a avut pana acum nicio problema de la sosirea in Romania.

Portarul stelist a vorbit si despre faptul ca a fost rezerva la partida din deplasare cu Otelul. "Antrenorul hotarase deja sa ma lase pe banca inainte de declaratiile presedintelui. A fost doar un meci in care nu am jucat, nu sunt ingrijorat. Am nevoie de odihna dupa meciurile din Liga Campionilor", a explicat Carlos.

Transfer in iarna

Impresarul portarului, Carlos Goncalves, a admis ca in perioada de transferuri din iarna portughezul ar putea parasi Steaua: "Daca Steaua va dori, este posibil ca acest lucru sa se intample". "Sportugal" a mentionat ca la inceputul sezonului, Carlos a avut o oferta din Spania, de la Betis Sevilla, dar negocierile nu s-au finalizat si, ca dupa criticile lui Becali, transferul lui Carlos este doar o chestiune de luni. Goncalves a mai spus ca sunt mai multe cluburi care l-au urmarit pe Carlos.

"Vom astepta redeschiderea perioadei de transferuri", a mentionat agentul fotbalistului, adaugand ca portarul lusitan "a fost apreciat de toata lumea", dar infrangerile "provoaca deziluzii", si ca, in trecut, Becali l-a laudat pe portar.