La Dakar 2007, Romania are un numar-record de motociclisti. Cel mai tinar este si cel mai valoros, Emanuel Gyenes, de doar 22 de ani
Pentru al treilea an consecutiv, Romania va fi reprezentata la Raliul Dakar, traditionala cursa de la inceputul fiecarui an, ajunsa acum in preajma celei de-a 29-a editii. Pentru 2007 nu mai putin de patru motociclisti romani se pot alinia la start, aceasta fiind cea mai numeroasa participare a noastra la cursa desertului, insa sanse reale la parcurgerea intregului traseu le are doar un concurent, Emanuel Gyenes. Ieri el a fost prezentat oficial de staff-ul care il sustine, constituit in echipa MOL Dakar Team.

"Nu vreau sa cistig, vreau doar sa termin. Nici pozitia pe care o voi ocupa nu conteaza in acest prim an. Cred ca sint pregatit, chiar daca sint foarte tinar", a spus motociclistul, care are doar 22 de ani si este deja campion al Romaniei la enduro si enduro-cross, iar la Red Bull Romaniacs are doua victorii consecutive, obtinute la clasa experti, in 2005 si 2006.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.