Pentru Mircea Rednic, Cupa UEFA este urmatoarea provocare in Stefan cel Mare. Primul adversar care va da piept cu Dinamo este Besiktas. Tehnicianul spune ca nu ar fi dezamagit cu un rezultat de egalitate si spera ca elevii sai sa ramina fara infringere si dupa acest meci dificil.

Sport Total: 12 victorii din 12 meciuri. Totusi, unele voci spun ca ati avut noroc...

Mircea Rednic: Ma deranjeaza cind aud acest lucru. Nu e nimic. Spun si eu ca norocul tine cu cei buni. Sa nu uitam ca sintem neinvinsi in meciurile oficiale. Asta pentru ca nu am pierdut pina acum nici in cupele europene.

Apropo de Cupa UEFA. Este cel mai important meci pentru dumneavoastra jocul cu Besiktas?

In nici un caz. Toate sint importante. Ma intereseaza si campionatul, si Cupa UEFA, chiar si Cupa Romaniei. O sa fie greu cu turcii, insa noi avem doua variante. Prima a victoriei, iar a doua meciul incheiat la egalitate.

Sa inteleg ca va multumiti cu un egal?
Un rezultat de egalitate e un punct de plecare. As prefera varianta 1, insa, daca nu e sa fie, e buna si a doua.

Pina atunci, astazi aveti probabil cel mai usor meci. Cum o sa arate primul 11 in meciul cu Farul II?

Nu vreau sa fac foarte multe schimbari. Vor fi probabil cel mult patru in garnitura de start. Ma gindesc la Mihut, care a mai jucat titular, Galamaz va primi si el o sansa si, bineinteles, vor intra si Codreanu, si Mendy.

S-a scris deja ca fundasul Smirnovs si portarul Romanovs au semnat cu Dinamo.

Da, e adevarat. Cei doi letoni au parafat precontracte cu clubul nostru, iar la sfirsitul lunii noiembrie, atunci cind isi vor incheia intelegerile cu actuala lor echipa, vor sosi in tara noastra.

Invinsa acasa

Viitoarea adversara a lui Dinamo in Cupa UEFA, Bayer Leverkusen, a fost invinsa, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, de Hamburg. Oaspetii pun astfel capat unei perioade de 15 meciuri oficiale in care nu reusisera sa invinga. Michael Skkibe, antrenorul formatiei Bayer Leverkusen, a trimis in teren urmatorii jucatori: Butt - Haggui, Madouni (Stenman 69), Juan - Schwegler, Rolfes - B. Schneider, Barnetta (Freier 75) - Barbarez - Voronin, Kiessling (Toure 46).

Defoe ca Hollyfield

Jucatorii lui Mircea Rednic trebuie sa se teama de Tottenham. Nu numai in plan fotbalistic, echipa lui Jol fiind in revenire de forma, dar si sa nu cumva sa fie muscati! Jermaine Defoe, atacantul lui Spurs, si-a infipt dintii in argentinianul Mascherano la ultima partida de campionat, adjudecata de Tottenham cu 1-0 in fata lui West Ham, golul gazdelor fiind reusit de egipteanul Mido.

Poate la iarna

Desi fanii ciinilor s-au entuziasmat la auzul vestii ca Dinamo i-ar putea achizitiona pe Marius Niculae si pe Bogdan Lobont, Mircea Rednic spune ca aducerea celor doi va trebui sa mai astepte. "Pina in iarna nu voi mai aduce absolut nimic la echipa. Ati vazut ce-am patit si cu Dino Eze. In iarna, voi mai vedea pe cine o sa aducem".

Mai mult, Puriul a avut o reactie vehementa la auzul intrebarii despre transferul lui Marius Niculae. "Vedeti vreun Niculae pe aici? N-a venit nici un Niculae. Si nici n-o sa vina!", au fost cuvintele tehnicianului dinamovist. Din cite se pare, cei doi jucatori ar putea sa ajunga in Stefan cel Mare din iarna, mai ales in conditiile in care portarii Gaev si Moss parasesc echipa, iar Lobont este solutia cea mai la indemina.

In privinta lui Niculae, acesta este una dintre tintele preferate ale lui Cristi Borcea, care aproape ca l-a convins sa semneze, mai ales ca ii ofera un salariu imens pentru Romania, peste 400.000 de dolari.

Ganea a intirziat

La antrenamentul de ieri dupa-amiaza al dinamovistilor s-a prezentat tot lotul convocat de Mircea Rednic pentru meciul cu Farul II. Cu o singura exceptie. Ionel Ganea. Desi sedinta de pregatire statea sa inceapa, atacantul nu era de gasit. Si Mircea Rednic era surprins de absenta jucatorului sau: "Chiar nu stiu ce e cu el. Poate a inteles ca avem antrenament la Saftica si s-a dus direct acolo. Altfel nu-mi explic". Explicatia era insa alta. Ganita a inteles gresit ora reunirii si a crezut ca antrenamentul incepe la ora 17:00, drept care a intirziat o ora.

Decalati de Mircea Radu

Meciul dintre Dinamo si Farul II din cadrul saisprezecimilor Cupei Rom


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.