Secret. Mircea Radulescu, presedintele Scolii Federale de Antrenori, sustine ca Gica Hagi si Sorin Cartu, ultimii doi tehnicieni ai clubului de pe Bega, nu au renuntat la contracte din cauza rezultatelor nefavorabile, ci au avut alte motive care i-au determinat sa plece de la Timisoara

Antrenorii nu rezista pe banca tehnica a clubului banatean. Motivele invocate atat de conducerea clubului, cat si de tehnicienii care au plecat, au fost rezultatele nesatisfacatoare sau incompatibilitatea lor cu echipa si cu ce se doreste la Timisoara.

Nu vor vorbi

Seful Scolii de Antrenori crede insa ca motivele plecarii lor au fost cu totul altele, nu cele prezentate de partile implicate. "Daca vreti sa stiti de ce nu au rezultate si de ce nu stau o perioada mai indelungata antrenorii la Poli, cel mai bine ii intrebati pe Hagi si Cartu. Ei stiu cel mai bine... Nu este vorba de rezultate, asa cum s-a spus... daca reusiti sa-i faceti sa vorbeasca, sa spuna exact, sa raspunda, o sa aflati, dar nu cred ca va dori vreunul sa atinga astfel de subiecte", ne-a spus Mircea Radulescu.

Oli, cel mai "longeviv"

Primul antrenor cu nume care a venit la Timisoara in "era Balkan Petroleum" a fost Cosmin Olaroiu. Actualul tehnician al Stelei a stat zece luni pe banca banatenilor. In noiembrie 2005, Olaroiu si-a dat demisia. Imediat a fost instalat Gica Hagi. "Regele" nu a rezistat decat pana in iunie 2006, plecarea sa de la Timisoara fiind insotita de multe critici ale presedintelui Marian Iancu. Din iunie a fost adus Sorin Cartu, dar si el a cedat repede, dupa doar patru luni.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.