Gigi Becali devine barometrul starii de spirit de la Steaua, alternind momentele de euforie cu cele de tristete. Intr-o emisiune televizata, patronul ros-albastrilor a spus raspicat citeva adevaruri care trebuiau rostite mai ales acum, cind stelistii traverseaza o perioada nefasta. Latifundiarul recunoaste faptul ca si-a adus si el contributia la esecul Stelei de la Galati

Dupa infringerea cu Real Madrid, scor 1-4, Gigi Becali declara nonsalant ca vina lui Olaroiu a fost aceea de a trimite in teren o echipa defensiva, una care "a fost ca si antrenorul, fricoasa". Patronul Stelei a mai declarat atunci ca se va amesteca in treburile echipei, in sensul de a sta linga jucatori, nu de a impune tactica sau anumiti fotbalisti.

Coincidenta sau nu, la partida imediat urmatoare, cea cu Otelul Galati, Cosmin Olaroiu a trimis o formatie care a avut patru oameni de atac, Oprita, Thereau, V. Badea si Dica, insa scorul a fost tot unul nefavorabil echipei campioane. Tot ieri, Gigi Becali a recunoscut, in cadrul unei emisiuni televizate, ca poarta si el raspunderea pentru infringerea din fata galatenilor.

"Am si eu o vina pentru ca Oli a incercat sa faca o echipa mai puternica ofensiv, mai combinativa. Probabil ca de asta am pierdut, ca nu mai erau oameni care sa apere poarta. Dar eu dau banii la echipa si pot cere mai multa agresivitate in atac, iar antrenorul trebuie sa se conformeze. Insa n-am impus nici un jucator".

Aceasta declaratie vine dupa ce Cosmin Olaroiu a sustinut, la conferinta de presa de dupa meci, ca a schimbat sistemul de joc numai pentru ca asa a crezut el de cuviinta, fara a ceda la presiunile patronului sau.

Excursie pe Bernabeu

Suporterii stelisti organizeaza excursie la Madrid pentru meciul retur din Liga Campionilor, contra galacticilor de la Real Madrid, disputat pe stadionul Santiago Bernabeu. Contra sumei de 300 de euro, stelistii vor avea asigurat transportul cu avionul, in dimineata dinaintea meciului, intoarcerea fiind programata pentru a doua zi. Pentru a se putea inscrie pe lista, sustinatorilor ros-albastri li se pun la dispozitie doua numere de telefon, disponibile pe siteul oficial al suporterilor, www.fcsteaua.ro.

Real a renascut la Bucuresti

Presedintele clubului Real Madrid, Ramon Calderon, a declarat ca partida cu Steaua a insemnat trezirea echipei madrilene la viata. "Am vorbit cu jucatorii inainte de partida cu Steaua si le-am transmis ca sint milioane de oameni care sufera sau sint bucurosi in functie de ce fac ei. Victoria obtinuta ne-a dat un nou impuls", a mai spus Ramon Calderon. Returul partidei Steaua - Real Madrid se va disputa pe 1 noiembrie, pe stadionul Santiago Bernabeu.

DORINTA. Gigi vrea sa fie europarlamentar

Patronul Stelei, Gigi Becali, va candida din partea Romaniei la Parlamentul European. Latifundiarul din Pipera a declarat despre candidatura sa: "Doar eu sint armasarul capabil sa traga caruta". Romania, care va trebui sa organizeze alegeri pentru ocuparea posturilor de europarlamentari pina la 31 decembrie 2006, va fi reprezentata in Parlamentul European de 33 de astfel de functionari.

Scandal cu Lupescu

Patronul Stelei, Gigi Becali, s-a dezlantuit duminica seara, la emisiunea Realitatea sportiva, indignat de faptul ca ar putea fi chemat la Comisia de Disciplina pentru declaratii jignitoare. Finantatorul din Ghencea l-a contrat dur pe directorul general al FRF, Ionut Lupescu, prezent in studioul Realitatea TV. "Pai, ce, comisia aia ma judeca pe mine? Sa judece ursii din padure! Acest regulament este facut de Sandu, Lupescu si Prunea, care se cred imparati la federatie! N-o sa ma judece pe mine finul lui Lupescu, cel care e unul dintre membrii comisiei! Nu veti sta mult acolo. Vom face o Adunare Generala si va vom da jos!", a tunat Gigi.

"Mi-a spus Dumitru Dragomir ca tu (n.r. - Ionut Lupescu) si cu Prunea conduceti federatia fara sa tineti cont de Mircea Sandu. Mai mult, nevestele voastre sint cele care conduc din umbra!". Afirmatiile lui Becali l-au scos din sarite pe directorul general al FRF. "Sa nu va legati de familia mea! Regulamentul a fost adoptat in Comitetul Executiv. Daca nu va convine, nu inseamna ca trebuie sa facem poftele Stelei", a replicat Lupescu. "Nu am spus asa ceva despre cei doi. Gigi Becali, cind e nervos, spune multe", s-a aparat seful Ligii, Dumitru Dragomir.


Despre autor:

Sursa: Cotidianul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.