HCM Constanta si Rulmentul Brasov aveau, duminica, sansa de a intra in istoria handbalului romanesc. Din pacate, ambele au dezamagit intr-una dintre cele mai importante zile din handbalul romanesc de club ale ultimilor ani. Era in joc, in cazul Rulmentului, patrunderea dupa 5 ani a unei echipe romanesti in Liga Campionilor la feminin, respectiv trecerea, in premiera, de faza grupelor Ligii, in cazul HCM-ului.

Din pacate, handbalul romanesc a ramas, din nou, cu ochii-n soare, in ceea ce priveste cea mai importanta competitie europeana intercluburi. HCM Constanta avea de aparat, in Danemarca, avantajul de 5 goluri (33-28) luat acum doua saptamani, la Constanta, in disputa directa cu GOG Gudme pentru ocuparea pozitiei secunde in Grupa E a Ligii Campionilor. Baietii lui Lucian Rasnita s-au facut, insa, de ras, mai ales in repriza secunda, jocul prestat nefacand cinste deloc unei echipe care doreste patrunderea intre primele 16 formatii ale Europei.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.