Doi ziaristi de la o publicatie olandeza au sosit la Bucuresti pentru a realiza un reportaj despre stadionul Giulesti, cel care pe 26 martie va gazdui partida Romania - Olanda din preliminariile CM 2006. Arnout Verzijl si Jan Kanning, doi reporteri ai publicatiei olandeze ELF, care apare la Haga, au vizitat ieri dimineata stadionul pe care evolueaza echipa Rapid.

"Cei doi jurnalisti au fost insotiti de un reprezentat al clubului giulestean, care le-a dezvaluit olandezilor cate ceva din istoria batranei arene din Giulesti si a echipei "alb-visinii". Verzijl si Kanning au ramas impresionati de calitatea gazonului in ciuda vremii nefavorabile si de aspectul general al stadionului", se arata pe site-ul gruparii giulestene. In alta ordine de idei, Razvan Lucescu si-a scos elevii in oras joi seara, cu ocazia zilei sale de nastere.

Imediat dupa antrenamentul de joi seara, delegatia giulesteana s-a deplasat de la stadion in Antalya, unde, la un restaurant de lux a avut loc petrecerea. Anterior, dimineata, cand jucatorii i-au cantat "La multi ani", capitanul Vasile Maftei i-a daruit antrenorului sau cadoul (o icoana) venit din partea echipei.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.