Oficialii dinamovisti sustin ca, prin vanzarea "la pachet" a biletelor pentru cele doua partide de pe teren propriu, din grupa B a Cupei UEFA, au facut un favor suporterilor. La jocurile cu Besiktas Istanbul (2 noiembrie) si cu Bayer Leverkusen (29 noiembrie), tichetele vor costa astfel: 160 RON la tribuna 0, 120 RON la tribuna a I-a, 80 RON la tribuna a II-a si 45 RON la peluze.

Pentru un singur meci, preturile sunt 110 RON tribuna 0, 90 RON tribuna a I-a, 60 RON tribuna a II-a si 35 RON la peluze. Fanii au comentat ironic pe site-ul propriu decizia conducerii. "Ei vor sa-si recupereze banii care i-au dat la jucatori pentru cele 11 victorii consecutive. Ce e, Turcule, te-a secat echipa de bani?", "Rapid a pus 100.000 de lei biletul ca sa vina multa lume cu PSG, iar voi vreti sa ne luati si pielea de pe noi. Sa vedem pe cine bateti cu atmosfera ca in 'Regie>>" sau "Nu o sa vina nimeni la meci. Sa fiti de ras! Borcea, vino tu la meciuri cu acolitii tai", au comentat fanii.

PRECAUTIE

"Englezii au stat bine in teren si au inscris dupa doua contraatacuri. Au mai avut cateva ocazii, insa, in general, meciul a fost echilibrat. Suporterii turci au fluierat jocul prestat de Besiktas, insa, in ciuda esecului cu Tottenham, trebuie sa ne luam masuri de precautie la meciul direct si sa nu-i lasam sa se apropie de poarta noastra" - Mircea Rednic, antrenor Dinamo


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.