Pe toate buzele sta o singura soapta: "In seara asta nimeni nu stinge lumina!". Giulestiul spumega, zeci de suflete au un singur gind, Rapid! Forta Rapid! O voce ragusita striga numele lui Viorel Moldovan, tribunele se aprind si numele celui cu numarul 99 apare pe buzele tuturor. Crainicul vorbes te despre adversarul giules- tenilor, PSG, pe care il catalogheaza ca fiind Ąde soi".

Din alt colt se aud voci, se vorbeste inca despre meciul Steaua - Real. Momentul in care crainicul anunta echipa PSG, fluieraturile acopera totul, doar numerele de pe tricou mai sint clare. Urmeaza imnul, cel cu care rapidistii se mindresc atita. Unsprezecele giulestenilor este prezentat: fiecare jucator primeste o foarte scurta caracterizare.

Dani Coman - nu foarte inalt pentru un portar, dar destul de bun sa fie de cinci ori internat ional, apoi vine Maftei pe care crainicul il vede gospodar si tot asa jucatorii lui Razvan sint pusi in scena. In tot acest timp steagurile flutura, Giulestiul este luat cu asalt, e poate primul meci la care fanii alb-visiniilor sint in numar asa de mare. Pacat ca o parte a Templului, asa cum le place suporterilor giulesteni sa-si numeasca stadionul, este inchisa. Probabil marea alb-visinie ar fi inundat aceasta potcoava.

Netelevizat in Franta

Daca partida dintre Steaua si Real Madrid a putut fi vizionata pe aproape intreg continentul, meciul dintre Rapid si PSG a fost la polul opus. Dezinteres a existat nu numai din partea echipei franceze, care a trimis pe teren rezervele, ci si din partea televiziunilor din Hexagon, care au ales sa nu preia de loc transmisiunea Antenei 1.