Paradoxal, competitia care a schimbat fata si istoria Rapidului a lovit chiar in patronul George Copos. La doar doua zile dupa ce Steaua a incasat 1,3 milioane de euro din vinzarea biletelor la meciul cu Real Madrid din Liga Campionilor, rapidistii au depus in vistieria clubului doar 60.000 de euro.

Mai mult, cu cit giulestenii au eliminat adversar dupa adversar, in sezonul trecut al Cupei UEFA, cu atit golul in buget a fost mai mare, reteta financiara fiind, in final, negativa. In schimb, joi seara, in Giulesti a contrabalansat "farmecul vietii". Copos a dat vina pe autoritati, ca nu modernizeaza stadionul, pe francezi, ca nu televizeaza meciul, si a marturisit ca nu mai are confidente cu Traian Basescu.

Transpiratie fara inspiratie

Desi antrenorul Razvan Lucescu s-a ferit sa accepte, Rapidul s-a acomodat inca din primele momente cu statutul de favorita. In fata unui Paris Saint Germain ramas anacronic in umbra lasata de stingerea nocturnei in urma cu cinci ani, Viorel Moldovan si compania au avansat pe axa timpului, ca o continuitate a sirului de meciuri intrerupte in primavara tirzie a anului trecut. Aceeasi siguranta, calm la constructie, stapinire a jocului si a sinelui colectiv.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.