Circ. Fostul campion mondial al greilor, acum in varsta de 40 de ani, vrea sa incruciseze manusile cu Ann Wolfe, o pugilista cu patru ani mai tanara
Mike Tyson este considerat ultimul campion adevarat dintr-o lunga lista de detinatori ai centurii cu diamante. "Iron Man", cum a fost supranumit, a aratat in ring ca poate sa boxeze si sa castige, indiferent de adversar. Nu de talent a dus lipsa Tyson. Ci de o viata extrasportiva linistita. Pataniile sale din careul magic sunt cunoscute, cea in care si-a muscat adversarul de ureche fiind de pomina. Deunazi, pentru a mai castiga un ban, el s-a inhamat intr-o treaba cel putin curioasa. A acceptat sa incruciseze manusile cu o femeie. Ann Wolfe (foto dreapta) are 35 de ani, 25 de victorii la profesionism, dintre care 15 prin K.O.

Inedita intalnire va avea loc vineri, la Youngstown (Ohio, SUA), si va face parte din "Mike Tyson's Wolrd Tour", un lung sir de spectacole prin care americanul spera sa-si reechilibreze bugetul. "Farmecul" meciului consta tocmai in faptul ca Tyson, care a facut puscarie pentru viol, va boxa cu o femeie. "Nu vreau sa fac zob creierii nimanui, ci doar ca lumea sa se distreze", a precizat Tyson, a carui forta este unanim recunoscuta.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.