Suparare. Deziluzionat dupa greselile facute in ultimul timp si dupa reactia ostila a publicului la adresa sa, portarul ros-albastrilor, Carlos Alberto Ferdandes, se gandeste sa renunte la contractul cu Steaua

Fotbalistul pare tentat sa plece din Ghencea, dupa ce, in ultimul timp, evolutiile sale slabe au fost taxate din ce in ce mai vehement de toata lumea. Daca pana de curand staff-ul tehnic ii lua apararea indiferent de greseala, acum lucrurile s-au schimbat, chiar in ultima etapa de campionat tehnicianul Cosmin Olaroiu criticandu-l in public pentru eroarea din meciul cu CFR Cluj.

Injurat, fluierat, huiduit

Desi nu i-a picat bine, Carlos a tacut, si-a recunoscut greseala si a mers mai departe. Insa, la trei zile distanta, portarul portughez a comis-o din nou, de data aceasta in fata celor de la Real Madrid. Cu toate ca stelistul a gresit flagrant doar la golul patru al "galacticilor", fanii si-au varsat furia si frustrarile asupra lui. La fiecare atingere a balonului, Carlos a fost huiduit , fluierat si injurat, suporterii cerandu-i sa plece din Ghencea. Dupa partida, jucatorul lusitan nu a vorbit cu nimeni si a plecat de la stadion in stilu-i caracteristic: cu mainile in buzunar si cu castile in urechi.

A doua tentativa

Fotbalistul se pare ca a cedat psihic, apropiati ai lui Carlos spunand ca acesta s-a plans ca nu mai rezista, ca vrea sa renunte la contractul sau cu Steaua si sa revina in Portugalia. Carlos nu este la prima tentativa de a parasi gruparea campioana. Imediat dupa meciul de la Middlesbrough, aparatorul buturilor ros-albastre a fost la un pas de a se lasa de fotbal, insa atunci a fost convins de Mihai Stoica si Cosmin Olaroiu sa revina asupra deciziei.

Portar de curtea scolii

Presa internationala taxeaza naivitatea fundasilor Stelei. "Cu o aparare si un fundas de curtea scolii, Steaua a fost o prada usoara pentru Real Madrid", scrie cotidianul "Mundo Deportivo". Cotidianul "AS" a fost mult mai vehement la adresa lui Carlos, numindu-l pe portarul echipei din Ghencea "trompeta meciului": "Carlos Fernandes, excentricul portar din Republica Democrata Congo, a acompaniat resurectia torpilorului blindat al lui Capello. A incasat patru goluri, dar puteau fi mai multe, tinand cont de ciudatele degajari cu pumnii la care a apelat".


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.