La finalul partidei de duminica dintre Politehnica Timisoara si FC National, patronul echipei gazda, Marian Iancu, a declarat ca, in cazul in care Comisia Centrala a Arbitrilor nu-l va scoate din arbitraj pe "centralul" Marian Salomir, va retrage echipa din campionat. Iancu l-a acuzat pe acesta ca nu a acordat trei lovituri de pedeapsa pentru echipa sa, in timp ce presedintele Nationalului, Constantin Iacov, declarase ca Salomir a gresit fata de ambele parti.
Ieri, CCA a stabilit ca arbitrul care l-a infuriat pe patronul Politehnicii sa nu mai fie delegat pe o perioada de cinci etape la partidele din Liga I.

Gheorghe Constantin, presedintele forului care coordoneaza activitatea "cavalerilor fluierului", a precizat ca membrii comisiei nu au avut baze regulamentare pentru a-l scoate pe clujean din activitate: "Nu avem elemente pentru a-l exclude din arbitraj. Situatia lui va fi discutata in cadrul primei sedinte a CCA". Dupa prestatia de duminica, Marian Salomir a primit nota 7,20 din partea observatorului Marian Streng, elementul care i-a adus sanctiunea fiind nota 6 primita la rubrica "interpretarea legilor jocului".

De asemenea, Bogdan Silviu, arbitrul meciului Rapid - Gloria Bistrita, scor 4-0, din cadrul etapei a XI-a a Ligii I, a primit din partea observatorului Ion Muresan nota generala 6, fiind oprit de la delegari pana la urmatoarea sedinta a CCA.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.