De joi, pana duminica, sunt programate meciurile din prima faza a Cupei LEN si din turul secund al Euroligii de polo, unde vor evolua si doua echipe romanesti. Steaua Stirom a preferat sa joace in a doua competitie ca valoare, propunandu-si un drum cat mai lung. Antrenorul principal Eugen Georgescu ne-a declarat ca sportivii pe care-i pregateste pot incheia cu fruntea sus meciurile din grupa A de la Barcelona, avand ca obiectiv clasarea pe locul 3.

"Nu ne putem bate cu puternicele reprezentante ale Ungariei si Rusiei, UTE Budapesta si Lukoil Spartak Volgograd, care vor transa invingatoarea grupei in meciul direct. Ne vom lupta, insa, pentru al treilea loc al podiumului, cu formatia gazda, CN Terassa Barcelona, echipa la care evolueaza si compatriotul nostru Florin Bonca. Chiar daca vom pierde, vom obtine calificarea in turul urmator, avand in vedere ca Enka Istanbul si englezii de la WPC Cheltenham, nu reprezinta o forta in acest sport".

CSM Leonardo Oradea a fost repartizata intr-o grupa de foc la Berlin, la finele careia vor promova doar ocupantele primelor doua pozitii. Tinand seama de valoarea celorlalti adversari, indeosebi a formatiilor Mladost Zagreb, Dinamo Olimpiiski Moscova si Olympiakos Pireu, care-si vor disputa practic locurile calificante, e greu de presupus ca elevii antrenorului Cornel Gordan pot spera sa mearga mai departe. Pot obtine, in schimb, rezultate favorabile cu Wasserfreunde Spandau 04 sau cu Primorac Kotor din Macedonia, cu conditia sa evolueze la valoarea pe care au demonstrat-o in turul anterior al Euroligii.


Despre autor:

Cronica Romana

Sursa: Cronica Romana


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.